Przyjazd
Wyjazd
11 lutego 2019

Jak rzadko kiedy powiedzenie "przez żołądek do serca" jest tak trafione, jak w Walentynki. Wie o tym nasz Szef kuchni, który przygowował dla Was specjalne menu degustacyjne. 

Marco, nasz maestro kuchni toskańskiej, przywita Państwa lampką wybornego prosecco, a później będzie tylko lepiej. Proponuje dwie fantastyczne przystawki, dwa znakomite dania główne i zjawiskowy deser. A wszystko skomponowane tak, żeby pobudzić wszystkie Wasze zmysły. Jest więc w tym szcześciodaniowym menu trochę pieprzu i słodyczy, są owoce morza i owoce ziemi, czekolada i bąbelki. Wieczór rozpoczęty taką ucztą musi być magiczny. Reszta zależy od Was;-)

W związku z ogromnym zainteresowaniem ofertą menu walentynkowe będzie serowane w dniach od 14 do 17 lutego. Jego szczegóły znajdują się w zakładce RESTAURACJA HOTELOWA - MENU SPECJALNE.

Konieczna jest rezerwacja stolika w recepcji hotelu lub pod numerem telefonu +48 602 755 731

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij