OD ŚNIADANIA DO KOLACJI WSZYSTKO W NAJLEPSZYM WŁOSKIM STYLU.
W pięknych, odnowionych z największą starannością, klimatycznych piwnicach naszego hotelu swoje podwoje otworzyła prawdziwie włoska gospoda.
Wszystko tu przywodzi na myśl, pachnie i przypomina słoneczną Italię. Począwszy od pyszniących się w oknach soczystych cytryn i bukietów świeżych ziół, przez gamę rubinowych zawartości w pokaźnych bukłaczkach, skończywszy na kucharzu o korzeniach prawdziwie toskańskich.
Od kucharza właściwie należałoby zacząć, bo to Jego warsztat i kreatywność dają początek wyrafinowanym smakom, które - choć nam znane - na nowo zaskakują. Takiego penne arrabiata, fettuccine moscardini czy tiramisu mało gdzie doświadczycie. Jak na dobrą kuchnię przystało bazę stanowią produkty oryginalne i regionalne, a w sprawie świeżości i jakości nie ma żadnych kompromisów.